Palvelut ja ratkaisut

Jos haluat huolettoman remontin tai vaikkapa muuttovalmiin omakotitalon, Rakennusgurut Oy hoitaa sen sinulle. Omat ammattilaisemme huolehtivat kaikista työn vaiheista, aina rakentamisen ja ratkaisujen laadukkaasta suunnittelusta viimeisteltyyn toteutukseen.

Kauttamme saat myös avun kosteiden tilojen toteutukseen sekä LVI ja sähkötöihin. Toteutukset hoidamme yhteistyössä kanssasi ja sovittuna ajankohtana. Tee siis elämästäsi ja myös remontistasi helppo ja anna Rakennusgurut Oy:n hoitaa homma.
Ota yhteyttä info@rakennusgurut.fi tai soita suoraan!


Keittiö

Keittiö on jokaisen kodin sydän, jossa halutaan viihtyä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu keittiö helpottaa arkeasi huomattavasti. Voit valita kaapistot, työtasot, välilevytilat ja muut silmää miellyttävät yksityiskohdat täysin oman makusi mukaan. Keittiömme muunneltavuus antaa vapautta suunnittelussa.


Kodinhoitohuone

Toimiva kodinhoitohuone pitää kodin ja arkesi järjestyksessä. Kestävät ja hyvin suunnitellut säilytystilat ja toimivat kodinhoito ratkaisut tekevät arkesi töistä mielekkäitä. Laajan valikoimamme ansiosta säilytät kotisi tyylin samana myös kodinhoitohuoneessa.Kylpyhuone ja sauna

Kauttamme saat toimivat ja yksilölliset kalusteratkaisut kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin ja saunoihin, jossa yhdistyvät käytännöllisyys, nykyaikaisuus ja tilan käyttö. Toimivilla kalusteratkaisuilla saadaan kylpyhuoneen tila parhaiten käyttöön ja huoneen koosta riippumatta tarpeeksi kaappi- ja säilytystilaa.


Säilytys- ja eteisratkaisut

Hyvin suunnitellut ja toteutetut säilytysratkaisut pitävät arkesi käyttötavarat järjestyksessä käden ulottuvilla ja ovat helposti muunneltavissa juuri sinun tarpeiden mukaan. Isot ja näyttävät peilikaapinovet tekevät myös hyvin tilan tuntua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yritys Referenssit Palvelut Galleria Yhteystiedot Yritys Referenssit Palvelut Galleria Yhteystiedot